Βόλεϊ: Εκτός τελικού οι παίδες

Δεν τα κατάφερε τελικά η παιδική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος παίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου. Ηττήθηκε από τον Σπαρτιατικό Γ.Σ. με 3-1 σετ και έχασε την ευκαρία να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Μετά από πολλές αναβολές έγινε το Σάββατο 22 Ιουνίου ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην παιδική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου και τον Σπαρτιατικό Γ.Σ. Οι γηπεδούχοι πιο έτοιμοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν από την αρχή προβάδισμα 7 πόντων κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο. Το σετ πήγε εύκολα στους Σπαρτιάτες με 25-16 παρότι οι Ναυπάκτιοι βελτιώθηκαν προς το τέλος του. Διαφορετική η εικόνα των δύο ομάδων στο δεύτερο σετ. Οι μικροί της Ομόνοιας βρήκαν καλό ρυθμό, πήραν κεφάλι στο σκορ και δυσκόλεψαν τα ατού του Σπαρτιατικού, παίρνοντας το σετ με 20-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Αμφίρροπο ήταν το τρίτο σετ. Η Ομόνοια ξεκίνησε καλύτερα παίρνοντας μικρό προβάδισμα, ο Σπαρτιατικός γρήγορα ανέκαμψε παιρνώντας αυτός μπροστά στο σκορ και μετά από συνεχής εναλλαγές στο σκορ το παιχνίδι έφτασε στο 23-23. Ένα χαμένο σερβίς και μία λάθος υποδοχή έδωσαν το σετ στον Σπαρτιατικό με 25-23 και μαζί το ψυχολογικό αβαντάζ. Η απογοήτευση από την απώλεια του τρίτου σετ φάνηκε στο ξεκίνημα του τετάρτου όταν η Ομόνοια έμεινε πίσω στο σκορ χωρίς να μπορέσει να πλησιάσει. Προς το τέλος του σετ έχασε και τον πασαδόρο Κόγγο που τραυματίστηκε και φυσιολογικά ήρθε η ήττα με 3-1 σετ με τον Σπαρτιατικό δικαίως να παίρνει θέση για τον μεγάλο τελικό.

Ο άλλος ημιτελικός δεν έχει ορισθεί ακόμα μιας και η υπόθεση της ΕΑΠ δεν έχει εκδικαστεί ακόμα από το ΑΣΕΑΔ αφήνοντας εκκρεμότητα τόσο για τον μεγάλο όσο και τον μικρό τελικό.

Σπαρτιατικός Γ.Σ. (Ρηγάκος): Δούβρης, Μητσιάς, Καραγιαννάκος, Παναγιωτόπουλος, Ρετσίνας, Παπαϊωάννου, Δρακάκης, Ρηγάκος, Καλομοίρης, Αλάτσας, Σούλος.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Μητρόπουλος): Κόγγος, Κόκκαλης, Παύλου, Μέτσης, Σιαμάς, Γιαννόπουλος, Χάρος, Κεχαγιάς, Παπαευθυμίου, Λουκάς.

ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

 Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις και η ομάδα παμπαίδων της Ομόνοιας. Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος ηττήθηκε από την Ολυμπιάδα με 3-1 σετ στην Πάτρα. Οι μικροί του Γιώργου Μητρόπουλου αντιστάθηκαν μόνο στο πρώτο σετ παρότι το έχασαν οριακά με 25-23 και παραδόθηκαν στα δύο επόμενα με 25-12 και 25-11. Παρά την ήττα τερμάτισαν στην πέμπτη θέση του Α’ ομίλου αλλά κυρίως πήραν τις αγωνιστικές εικόνες που τους έλειπαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *